Funderingen en betonwerk.

Elk gebouw staat op een fundering. Er is verschil in funderingen op staal of op palen. In ieder geval wordt elke fundering gebouwd met beton en wapening. Wij houden ons bezig met het zetten van bekistingen van funderingsbalken en storten van beton in de gestelde kist. En of het nu om funderingsbalken, poeren of kolommen of prefabwanden gaat, wij hebben genoeg kennis in huis om deze werken te kunnen realiseren. Om een indruk te geven hebben wij enkele foto's onderaan de pagina geplaatst.

Ankers.

Ankers voor kolommen van een staalconstructie stellen wij zo nodig gelijk mee vóór het storten van de beton. De ankers worden gesteld volgens een aangeleverd ankerplan van de staalconstructieleverancier.

Vloeren.

In een nieuwe of bestaande hal worden veel monolietvloeren toegepast. Wij verzorgen de voorbereidingen voor de te storten vloer, zoals het zandbed op hoogte brengen en de noodzakelijk wapening aanbrengen. Het storten en afwerken van de vloer besteden wij vaak uit aan een specialistisch bedrijf.

Wanden.

Voor wanden worden vaak alvon-wanden gebruikt. Deze wanden komen af-fabriek geleverd aan. Wij zetten deze wanden op de juiste plaats, bekisten deze verder af en brengen de betonlaag aan tussen de twee prefab-wanden.

Kanaalplaatvloeren.

Kanaalplaatvloeren worden veelal toegepast in de woningbouw. Dit zijn holle vloerelementen waarop in de meeste gevallen een druklaag van 6 cm beton wordt aangebracht.

Breedplaatvloeren.

Wij kunnen de onderstempeling van deze vloeren alsmede de randbekisting aanbrengen.

Betonnen kolommen en balken.

Het timmeren van de bekisting voor balken en kolommen kunnen wij verzorgen, evenals het plaatsen van monotubes.

 


website designed by www.gdefrel.nl